KARS / MERKEZ - NASREDDİN HOCA ANAOKULU

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku dolu etkinliklerle kutlanmıştır. Sevginin ve mutluluğun bir arada olduğu bir dünyada çocuklarımızla birlikte nice bayramlarda buluşmak dileğiyle..

Nis

Polis haftası etkinliklerimiz kapsamında okulumuza davet ettiğimiz 4-5 Yaş B Şubesi velimiz Olcay POYRAZ ve toplum merkezli polislerimiz tarafından haftanın anlam ve önemiyle ilgili çocuklarımızla gerçekleştirilen sunum ve sohbette öğrencilerimizin eğlenerek öğrendikleri gözlenmiştir. Katılımlarından dolayı değerli velimize ve toplum destekli şube polislerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Okulumuzda 11/04/2023 tarihinde öğrencilerimizin ve personelimizin katılımlarıyla iftar yemeği ve ramazan eğlencesi etkinliği yapılmıştır. Bize ait olana sahip çıktığımız, onu  değerli kıldığımız nice ramazanlara..

Nis

Kütüphaneler haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen farklı etkinliklerle çocuklarımızla haftanın anlam ve önemiyle ilgili çalışmalar yapılırken kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığına dair velilerimizin de katılımlarıyla destekleyici etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda  tüm öğrencilerimizin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.Kahraman ordumuzun Çanakkale Cephesi'nde verdiği mücadelenin çocukların seviyesine uygun bir şekilde anlatılıp vatan sevgisinin aşılanması hedeflenmiştir.

Nis

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz...

Nis

Nasreddin Hoca Anaokulu minik öğrencilerimiz için hazırladığımız 1 yaş büyüdüm kostüm partimizde çocuklarımızın doyasıya eğlendikleri gözlenmiştir. 1 yaş daha büyümenin mutluluğu öğrencilerimizin gözlerine yansımış olup yeni bir seneye başlangıç yapmanın heyecanıyla etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Mrt

Beliirli gün ve haftalar kapsamında okulumuzda Tutum. Yatırım ve Türk Malları haftası veli desteği, öğrenci, öğretmen, yardımcı personel ve idare işbirliğinde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Çocuklarımızın yaşadıkları bölgenin özelliklerini tanımalarına ve tanıtmalarına fırsat sunan etkinliklerle, öncelikle yaşadıkları bölgenin kültürel işaretlerini öğrenmelerine imkan yaratan çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Mrt

8-9 Aralık tarihlerinde düzenlenen İl geneli Matematik Şenliği Okul Öncesi Kademe Etkinliklerinde okulumuz öğretmenlerinden Şerife YILDIZ ve Fatma KAYA aktif görev almıştır. Düzenlenen etkinliğe  5-6 yaş grubu öğrencilerimiz katılım sağlamış olup çocuklarımızın eğlenerek öğrendikleri gözlemlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı'nın amacı ve yürüttüğü faaliyetler anlatılarak Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratmak amaçlanmıştır.